Η αναφορά της ΕΡΤ στον Τριαντάφυλλο που εξόργισε τους υποστηρικτές του (video)

[ad_1]

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο Survivor θεωρούνταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μετά από 11 υποψηφιότητες προς αποχώρηση, χαιρέτησε μία για πάντα τον Άγιο Δομίνικο.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχωρήσει συνέντευξη χθες στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από το παιχνίδι.

Αρχικά αναφέρθηκε στα κιλά που έχασε, αλλά και στην απόφασή του να συμμετέχει στο reality επιβίωσης όταν κανένας από την οικογένειά του δεν πίστευε ότι θα καταφέρει να φτάσει τόσο μακριά.

«Δόξα το θεό πέρασα πολύ καλά με χαρές και λύπες. Νομίζω είμαι από τους λίγους που έχασε τόσο κιλά. 21 κιλά. Όταν μου έγινε πρόταση λέω: “Μάνα, θα πάω στο Survivor.” Και μου λέει: “Είσαι τρελός. Τι θα πας να κάνεις εκεί εσύ;”. Ο πεθερός μου έδινε 10 ημέρες. 

Η γυναίκα μου μου χρωστάει μεγάλο στοίχημα. Μου είχε πει ότι δεν μπορώ χωρίς μπάνιο, τα πέντε γεύματα μου και χωρίς γυμναστήριο. Την πρώτη φορά που ήμουν υποψήφιος έλεγα μην φύγω για να μην χάσω το στοίχημα» είπε.

Στο έπαθλο που είχαν και είχε κερδίσει η κόκκινη ομάδα και έκαναν αυτό το όμορφο ταξίδι στο Μαϊάμι, ο γνωστός τραγουδιστής διασκέδασε με την ψυχή του και χόρεψε με χανούμισσες.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και για το πως ενδεχομένως θα αντιδρούσε η γυναίκα του μόλις τον έβλεπε, ανέφερε: «Τι φταίω εγώ που η χορεύτρια που φόραγε τα κόκκινα και ήταν τόσο καλή στο χορό. Η γυναίκα είναι καταπληκτική και έχει χιούμορ. Είναι γιατρίνα της ψυχής μου. Είναι μια υπέροχη γιατρός και με ξέρει καλά 15 χρόνια. Μόλις δω τη γυναίκα μου και το παιδί μου θα τους σφίξω στην αγκαλιά μου. Η γυναικά μου στα μηνύματα αντί να μου πει μου έχεις λείψει, μου έγραψε χαχαχα. Μένω παγωτό και λέω κάποιον άλλον θα έχει βρει. Μια ζωή με παίδευε. Τρία χρόνια έκανα να τη ρίξω. Δεν ήθελε έναν σαν και εμένα που είναι τραγουδιστής, μες στη νύχτα και τους πειρασμούς. Μιλάγαμε, βγαίναμε για φαγητό, πήγαινα να της πιάσω το χέρι και έτρωγα ξύλο. Φαντάσου μετά από 3 χρόνια της έδωσα φιλί», δήλωσε.

Ο γιος του τραγουδιστή, ο Νικόλας, είναι είναι η μεγάλη του αγάπη. Αναφορικά με τον γιο του, που αδημονεί να σφίξει την αγκαλιά του είπε: «Ο γιος μου είναι όλη η ζωή, το φιλαράκι μου, κοιμόμαστε μαζί, ξυπνάμε μαζί. Ήταν ένα τεράστιο στοίχημα για μένα το πόσο θα αντέξω μακριά από το παιδάκι μου. Θέλει σίγουρα την κόκκινη μπαντάνα. Υπάρχει και ένα μικρό κουκλάκι που έφτιαξε ο Παύλος για να το δώσω στον Νικόλα».

Ο Γιώργος Κόρομι τον είχε κατηγορήσει ότι πληρώνεται πολύ καλά από την παραγωγή του παιχνιδιού κι αυτός κάνει διακοπές αντί να προσφέρει στην ομάδα του που ταλαιπωρείται. Σχετικά με αυτό απάντησε: «Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να φύγω από τη γυναίκα μου και τον γιο μου, δεν αφορά κανέναν. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Δεν το κάναμε μαζί αυτό που έκανα 26 χρόνια. Και ο Ασημακόπουλος έκανε πράγματα πάνω του, μαγκιά του».

«Είχαμε έρθει πολύ κοντά, έβγαλε έναν άλλο εαυτό. Τον θεωρούσα φίλο μου, αλλά ήταν μια σχέση εφήμερη. Θέλω να συνεχίσει να ψάχνει ψάρια για τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί ξέρω πώς είναι η πείνα.

Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου, γιατί έκανα εμφύτευση. Αυτό ήθελε πάνω από 5-6 μήνες για να φυτρώσουν και το είχα έγνοια. Στο Μαϊάμι ο Κόρομι με αγκάλιαζε, άλλαξε η συμπεριφορά του. Μου είχε πει “εντάξει τα μαλλιά σου βγήκανε”. Έχει καλή ψυχή, είναι καλό παιδί. Είχε καταλάβει το λάθος του και πάντα ήθελε να μου προσφέρει φαγητό», είπε για τον Γιώργο Κόρομι και για τον χλευασμό που δέχθηκε για το μαλλί του.

Όσον αφορά την περιβόητη δωροδοκία που ισχυρίζονταν οι συμπαίκτες τους ότι τους έκανε, ο διάσημος ερμηνευτής ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε κερδίσει ένα έπαθλο και ήμουν πολύ χαρούμενος. Τους είπα πως όταν βγούμε από εδώ, θα ήθελα να τους κάνω ένα δώρο. Τότε, ο Ασημακόπουλος μου είπε ότι του αρέσουν τα δώρα και του είπα “ΟΚ, ρε φίλε, μέχρι 2.000 ευρώ»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρώην συμπαίκτη του τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος σε δήλωση του είχε αναφέρει πως ο Τριανταφυλλος είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. Ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας έδωσε την δική του απάντηση και με παράπονο τόνισε: «Δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω νύχτα για να φέρω χρήματα στη μητέρα μου που ήταν χτυπημένη στο κεφάλι από το δυστύχημα και στην αδερφή μου. Είμαι περήφανος που δεν έχω σπουδάσει. Είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι λέω, το λέω μέσα από την ψυχή μου. Πάνω από όλα ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν παίζει ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα χρήματα, ούτε ποιος είσαι, ούτε αν έχεις δόξα. Αν μου δινόταν η ευκαιρία ξανά, δεν θα πήγαινα να μάθω ούτε γράμματα, ούτε να μορφωθώ»

Ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι από την χαρά του έδωσε ραντεβού με τους υποστηρικτές του στο αεροδρόμιο, σε καμία περίπτωση όμως δεν περίμενε ότι θα τον υποδεχτεί πλήθος κόσμου, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της παραγωγής να τον φυγαδεύσουν άρον-άρον.

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος: Η έκπληξη που δεν περίμενε – Ποιοι πρώην συμπαίκτες του τον υποδέχθηκαν θερμά στο σπίτι του; (video)

Ο Τριαντάφυλλος, νιώθοντας δικαιωμένος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ευχαρίστησε τον κόσμο για την τόση αγάπη που του έδειξε για το διάστημα που βρισκόταν στο reality επιβίωσης.

«Αυτή η αγάπη σας με κράτησε ζωντανό 6 μήνες , χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε μια εβδομάδα , πέρασα πολλά αλλά να ξέρετε πως έρχομαι δυνατός γεμάτος θετική ενέργεια , σας αγαπώ με έχετε κάνει να κλάψω πάλι από τα τόσα μηνύματα σας !!! Έχω τόσα πολλά να σας πω , ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ?❤️», έγραψε.

Ο Τριαντάφυλλος λαμβάνει καθημερινά πληθώρα μηνυμάτων μέσα από τα οποία ο κόσμος του εκφράζει την αγάπη του και τη στήριξη του. Ο τραγουδιστής σε μία άλλη δημοσίευση που έκανε εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, ενώ αποκάλυψε ότι ετοιμάζει κάτι όμορφο στο προσεχές μέλλον.

«Πάντα με την κόκκινη μπαντάνα στο λαιμό!!! Σας αγαπάω τόσο πολύ κάθε λεπτό παίρνω χιλιάδες μηνύματα από όλους εσάς τα διαβάζω με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό !!! Έρχονται ωραία πράγματα και όλα τα οφείλω σε όλους εσάς και στην αγάπη που μου δείξατε και μου δείχνετε όλο αυτό τον καιρό», υποσχέθηκε στους fans του.

Εννώ Τριαντάφυλλος έχει γίνει πολύ αγαπητός στον κόσμο, έγινε μία αναφορά στην σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» προς το πρόσωπό του, που κακοφάνηκε αλλά και δυσαρέστησε το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αναφέρθηκε με ειρωνικό τρόπο σε πρόσωπα τα οποία έχουν μεγαλώσει σε «φυσιολογικές» οικογένειες, βάζοντας στην ίδια κατηγορία τον τριαντάφυλλο μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Χίτλερ.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media με τους υποστηρικτές του Ντάφυ να ζητούν εξηγήσεις από τον εν λόγω κανάλι.

Δείτε το απόσπασμα:


[ad_2]